Menu

OLUKDERE VE YENİ MEZARLIK BÖLGESİ ASFALTLAMA BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2015-11-03

Orhangazi Belediyesi bir çok vatandaşın yaşadığı Olukdere Mevkiindeki yollar ile Hamzalı yolu üzerinde bulunan Yeni Mezarlık bölgesindeki tüm yollarda asfaltlama çalışmaları başlattı. Belediye ekipleri, bölgedeki tüm yollar ve bu yolların bağlantılarında hem genişletme çalışması başlattı hem de alt yapısını tamamladı. Belediye ekipleri alt yapıları ve genişleme çalışmalarının tamamlanması ile bölgenin tamamını asfaltlandıracak.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Büyükşehir Koordinatörü İsmail Özbey ile birlikte bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Olukdere Mevkiinde bir çok vatandaş yaşadığını hatırlatarak, bu bölgede çok sayıda bağlantı yolları var. Ayrıca yeni mezarlığımıza giden iki yönlü yolun tamamı da asfaltlanacak. Şu anda ekiplerimiz alt yapı çalışmalarını tamamlama aşamasına geldi. Bu çalışmanın ardından bölge tepeden tırnağa yenilenecek ve asfaltlanacak dedi

KÖPRÜ İNŞAATI BAŞLADI

 Öte yandand Olukdere bölgesindeki bir yolun ortasından geçen dere yatağı üzerine ise köprü inşaatı başlatıldı. Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle yağışlı dönemlerde derece suyunun çoğalmasından dolayı kullanılamayan yol üzerine yeni köprü inşaatını başlattı. Başkan Çağlayan yol incelemeleri esnasında köprü inşaatını da yerinde inceledi. Köprü inşaatının önümüzdeki günlerde tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.

 

Diğer Haberler