Menu

ÖNCEKİ DÖNEM İÇİŞLERİ BAKANI EFKAN ALA ORHANGAZİLİ STK'LAR VE MUHTARLARLA SAHUR PROGRAMINDA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2018-06-13

Önceki dönem içişleri bakanı Efkan Ala, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkan vekili Fahrettin Uludağ ve teşkilat mensupları ile birlikte Nadır Sosyal Tesislerinde düzenlenen Sahur programında Orhangazili Sivil Toplum kuruluşları, Mahalle Muhtarları, hemşehri dernekleri ve Spor Kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

 Çağlayan; Orhangazi ortak akılla yönetiliyor

Sahur programında ilçe başkan vekili Fahrettin Uludağ’ın selamlama konuşmasından sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bugüne kadar Orhangazi’de ortak aklın hakim olduğunu belirterek, bizler Orhangazi’de hangi kararı alıyorsak, ortak akılla ve tüm STK’larımızın görüşlerini alarak yapıyoruz. Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak dedi. Orhangazi’nin çehresini değiştirdiklerini belirten Çağlayan, 24 Haziran seçimlerinde istikrar, güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü Meclis ve güçlü Türkiye gerçeğinin Orhangazi’ye de yansıyacağına ve Orhangazi’nin daha büyük projelerle çok daha yaşanabilir bir kent olacağına inancımız tam diyerek konuşmasını tamamladı.

 Efkan Ala; Siyasi istikrar büyümeyi getirir

Sahur programında son olarak söz alan Önceki dönem içişleri bakanı Efkan Ala, Türkiye’nin petrol yatakları olmadığını, buna karşılık 16 yıldır istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdik. Türkiye istikrarı yakaladı, büyüme de geldi, başarı da dedi. Türkiye’de son 16 yılda meydana gelen 17-25 darbe girişimi, Gezi rezaleti, 317 kararı ve hepsinden haincesi olan 15 Temmuz darbe girişimine rağmen Türkiye’nin büyüdüğünü ve güçlendiğini görüyoruz dedi.

 Tarımda reform başlıyor

Efkan Ala, yeni dönem seçim beyannamesinin hazırlanmasında kendisinin de yer aldığını belirterek, bilimden teknolojiye, sanayiden istihdama kadar ve bununla birlikte büyüme ve büyük projelerin yer alacağı yeni dönemin bize göre en önemli başlığı tarım olacak. Yeni dönemde tarım reformlarını ve tarımın güçlendirilmesi için büyük atılımlar yapacağız dedi. Efkan Ala, düşünün ki Türkiye’de çok iyi bir şoför var ama araba yok. Her ikisinin de olması için hem güçlü Cumhurbaşkanı hem de güçlü meclis olması gerekiyor. Biz güçlü Türkiye’yi istiyoruz. İsteğimiz kendimiz için değil tamamen ülkemiz için dedi. Bugüne kadar çok önemli projelere imza attık yeni dönemde daha büyüklerine imza atacağız diye konuşan Ala, Orhangazi için de büyük projelerimiz var. Geleceği hep birlikte inşa etme hayalimiz var dedi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler