ORGÖÇ YÖNETİMİ BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-01-26

Orhangazi Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (ORGÖÇ) geçen ay yapılan kongresinde başkanlığa seçilen yeni yönetimi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyret etti. ORGÖÇ Başkanı Yasin Vatansever ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı ziyarette ORGÖÇ yöneticileri derneğe yaptığı desteklerden dolayı Başkan Çağlayan’a çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Çağlayan, yeni yönetimi kutlayarak, ORGÖÇ’ün tüm faaliyetlerinde her zaman yanlarında olduklarını, bundan sonraki süreçte de her zaman desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

SOSYAL TESİSE MAYISTA KAZMA VURULUYOR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hürriyet Mahallesi’nde ORGÖÇ’ün mevcut binasının yıkılarak yerine yeni bir sosyal tesis inşa edileceğini belirterek, ORGÖÇ ve Hürspor Kulüplerimiz için bu noktaya birer lokal ve sosyal tesis inşa edeceğiz. Projeler tamamlanma aşamasına geldi. Projenin onayı ile birlikte Mayıs ayı gibi binanın yapım işlemlerine başlayacağız. Umuyorum ki yıl sonuna kadar da projeyi hayata geçirmiş olacağız dedi.