Menu

Orhangazi 3. Kitap Günleri Yoğun Katılımla Sürüyor

Yazdır / Tarih: 2022-11-24

Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen, Orhangazi 3. Kitap Günleri büyük ilgiyle sürüyor. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Orhangazi 3. Kitap günleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde, yoğun katılımla devam ediyor. 21 Kasım Pazartesi günü başlayan Orhangazi Üçüncü Kitap Günleri, İmza Günleri ve etkinliklerle kapılarını 27 Kasım Pazar gününe kadar kitapseverlere açık tutacak. Kitap Günlerine en büyük ilgiyi gençler ve çocuklar gösteriyor. Orhangazi Belediyesi çalışmalarına hız katarak devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede, geçtiğimiz Pazartesi günü başlattığı geleneksel Kitap Günlerinin üçüncüsünde yazar, kitap ve kitapseverleri bir araya getirmeye devam ediyor.

3.Kitap Günleri geride bıraktığı 4 günde binlerce ziyaretçi ve ünlü yazarı ağırladı. Bu kapsamda, ünlü yazarlar etkinlikte ilk 4 günde şu şekilde yer aldı. Mehmet Şalim Öztoksoy imza günleri 21 Kasım saat 11.00. Yunus Ozan imza günü 22 Kasım saat 11.00. Şule Köklü imza günü 23 Kasım saat 11.00. Mine Sota söyleşi ve imza günü 23 Kasım saat 14.00. Yusuf Efe Göçer imza günleri 24 Kasım saat 11.00’de geçekleştirdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yazarlar, kitaplar ve kitapseverler. Eğer bir muhteşem üçlü varsa oda budur, diyerek sözlerine“ Orhangazi 3. Kitap Günlerimiz yoğun katılımla devam ediyor. Yazarlarımız okurlarıyla, kitapseverlerimiz ünlü yazarlarla ve kitaplarla buluştu. Gerçekten çok mükemmel bir ortam oldu.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Bu muhteşem ortam 3 gün daha sürecek. Henüz fırsat bulup gelemeyen bütün hemşerilerimi, bütün gençlerimizi ve bütün çocuklarımızı Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezimize, Orhangazi 3. Kitap Günlerimize bekliyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler