ORHANGAZİ, ATA’NIN HUZURUNDA

Yazdır / Tarih: 2017-09-07

Orhangazi’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Şükran Ziyaretleri Orhangazi heyetinin Ankara’da Anıtkabir ziyareti ile sona erdi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Şehit Aileleri, Gaziler Derneği üyeleri, Mahalle Muhtarları, Meclis üyeleri ve STK temsilcilerinin yer aldığı Orhangazi heyeti, Anıtkabir’de Orhangazi İlçesi adına hazırlanan Çelengi Atatürk’ün mozolesine koydu. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Atatürk’ün mozolesine çelenk sunumundan sonra saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz Anıtkabir özel defterini imzaladı. Orhangazi heyeti daha sonra Anıtkabir Müzesini gezdikten sonra buradan ayrıldı.