Orhangazi Belediye Başkanı Aydın, Berat Kandili'nde Vatandaşlarla Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-02-24

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Berat Kandili dolayısıyla ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  Başkan Aydın TOKİ civarı, Orkent Soydaşkent bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bekir Aydın, hemşehrilerinin kandillerini kutlayarak, destek istedi. Aydın'a ziyaretlerinde AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, belediye meclis üyeleri, belediye meclis üye adayları, kadın kolları ve teşkilat mensupları eşlik etti. Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet edilerek, talep ve öneriler dinlendi.

İşimiz Vatandaşlarımız Gücümüz Vatandaşlarımız

Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Bizim işimiz vatandaşlarımız, gücümüz vatandaşlarımız. Berat Kandili vesilesiyle bölge bölge kentimizi dolaştık. Hemşehrilerimizin hem Berat Kandillerini kutladık, hem de kendilerinden desteklerinin devamını talep ettik." dedi. Başkan Aydın, sözlerinde  "Bu vesileyle tekrardan bütün hemşehrilerimin kandillerini tebrik ediyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hemşerilerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.