Menu

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın, Orduluları Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2024-02-26

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu ile birlikte Orhangazi Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Aydın, ziyaret sırasında Orhangazi'ye yapmayı planladığı projeleri anlattı ve 31 Mart yerel seçimleri için Orduluların desteğini istedi.

Başkan Aydın, ziyaret hakkında şunları söyledi: "Orhangazi Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği’mizi Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız ve meclis üyesi adaylarımızla ziyaret ettik. Nazik misafirperverlikleri ve destekleri için kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Dernek başkanımız Sn. Ahmet Çiloğlu ve yönetim kurulu üyelerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum." Belediye Başkanı Bekir Aydın projelerini anlatarak, Orhangazi'yi daha yaşanabilir, daha modern ve daha huzurlu bir ilçe yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Orhangazi Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çiloğlu da, Aydın ve beraberindekileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çiloğlu, "Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydına, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu‘na, elbette ki diğer bütün misafirlerimize ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.“ şeklinde konuştu.

Ziyaret, geride güzel fotoğraf kareleri bırakılarak sona erdi.

Diğer Haberler