Menu

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın'dan Bayburt Heybetepe Köyü Derneği'ne Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2024-03-06

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe Başkanları, belediye meclis üye adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Bayburt Heybetepe Köyü Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği'ni ziyaret etti. Aydın, yerel seçimler öncesi projelerini anlatarak Bayburtlu hemşehrilerinden destek istedi. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Hemşeri dernekleri, doğdukları toprakların kültürlerini yaşatmakta ve bu kültürü bizlere de tanıtmakta büyük rol taşımaktadır. Cumhur İttifakı ilçe Başkanlarımız, meclis üye adaylarımız ve dava arkadaşlarımızla birlikte sizleri ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Bayburt Heybetepe köyü derneği de kültürlerini yaşayan ve bunu bizlere aktaran en önemli derneklerden birisidir. Sizleri ziyaret etmekten çok mutlu olduk. Ziyaretimizde sizlere projelerimizi anlattık, Orhangazi'miz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Daha güzel yarınlar için sizlerden destek istiyoruz. Nazik misafirperverliğiniz ve destekleriniz için siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Dernek Başkanımız Sayın Nazmi Akaslan ve yönetim kurulu üyelerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum," dedi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi'yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarını ara vermeden sürdüreceklerini belirtti. Aydın, "Orhangazi'ye hizmet etmek bizim için bir onurdur. Bu duygularla var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalarımızda sizlerin desteği ve duaları bizim için çok önemli. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde sizlerden tekrar yetki istiyoruz," diye konuştu.

Ziyaret, Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın dernek üyeleriyle sohbet etmesi ve iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

Diğer Haberler