Menu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bayburt Helva Köyü Derneği’ni Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2024-03-01

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, belediye meclis üye adayları ile birlikte Bayburt Helva Köyü Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’ni ziyaret etti. Aydın, 31 Mart yerel seçimleri öncesi projelerini anlattı ve Bayburtlu hemşehrilerinden destek istedi.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bayburt ilimizin ilçemizde ve ülkemizde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız, meclis üye adaylarımız ve dava arkadaşlarımızla birlikte sizleri ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Ziyaretimizde sizlere projelerimizi anlattık, Orhangazi’miz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Daha güzel yarınlar için sizlerden destek istiyoruz. Nazik misafirperverliğiniz ve destekleriniz için siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Dernek başkanımız Sayın Resul Polat ve yönetim kurulu üyelerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarını ara vermeden sürdüreceklerini söyledi. Aydın, “Orhangazi’ye hizmet etmek bizim için bir onurdur. Orhangazi’yi daha güzel, hatta Marmara’nın Zümrüt’ü yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda sizlerin desteği ve duaları bizim için çok önemli. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde sizlerden tekrar yetki istiyoruz.” diye konuştu.

Ziyaret, Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın dernek üyeleriyle sohbet etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Diğer Haberler