Menu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bayburtlu Hemşehrileriyle Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-02-21

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü ve seçim çalışmaları dolayısıyla Orhangazi Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarete Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu ile meclis üyeleri de katıldı. Başkan Aydın, dernek binasında Bayburtlu hemşehrileriyle bir araya gelerek, sohbet etti.

 

Bayburt Cumhur İttifakının Kalesidir

 

Bayburt'un tarihi, kültürel ve sosyal değerlerine vurgu yapan Belediye Başkanı Aydın, Bayburtluların her zaman devletine ve milletine bağlı, vatansever, çalışkan ve misafirperver insanlar olduğunu söyledi. Bayburtluların Orhangazi'de de güzel hizmetler yaptıklarını, aynı zamanda Bayburt’un Cumhur İttifakının kalesi olduğunu, önümüzdeki yerel seçimlerde de Bayburtlu Hemşerilerinden destek beklediğimi belirten Aydın, derneğin faaliyetlerini takdirle karşıladığını ifade etti. Başkan Aydın, "Bayburtlular, Orhangazi'nin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlayan, birlik ve beraberlik içinde yaşayan değerli hemşerilerimizdir. Derneğimiz de Bayburt kültürünü yaşatmak, hemşehri dayanışmasını güçlendirmek ve gençlerimize sahip çıkmak için önemli çalışmalar yapıyor. Bu vesileyle dernek başkanımız Cafer Tanrıkulu ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Seçim Çalışmalarımızı Bayburtlu Hemşehrilerimizle Başlattık

Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu da bir konuşma yaptı. Ulusu konuşmasında, “Seçim çalışmalarımızı aslında Bayburt'tan, Bayburtlu hemşehrilerimizle başlattık desek doğru olur. Bayburt, AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın kalesi olarak bilinir. Bayburtlu vatandaşlarımız hem Cumhur İttifakı'nı hem de partimizi Orhangazi'de hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Cumhur İttifakı olarak, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve Doktor Devlet Bahçeli'nin işbirliğiyle tarih yazıyoruz. Türkiye bölgesinde artık güçlü bir konumdadır. Bu başarıyı, siz değerli vatandaşlarımızın desteğiyle elde ettik. Allah'ın izniyle, önümüzdeki dönemi Orhangazi için yatırım dönemi olarak ilan ediyoruz. Biz sizlere güveniyoruz, sizler de bu ekibe güvenin. İnşallah Orhangazi'de çok daha iyi işler yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Birlik ve Beraberlik vurgulamalarının öne çıktığı ziyarette selamlama konuşması yapan MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu Bayburtlu hemşehrilerine “ başkanlarım zaten gerekli açıklamaları yaptılar. Onların da dediği gibi inşallah önümüzdeki dönemde hemşehrilerimize, Orhangazi’mize çok daha iyi bir şekilde hizmet edeceğiz. Bu vesileyle hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.” Şeklinde seslendi. Dernek Başkanı Cafer Tanrıkulu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Aydın'a Bayburtlular adına teşekkür etti. Tanrıkulu, "Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız her zaman bizim yanımızda oldu. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile sonlandı.

Diğer Haberler