Menu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Muhtarlarla Buluştu

Yazdır / Tarih: 2022-10-24

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, kahvaltıda muhtarlarla buluştu. Hanımlar lokalinde yapılan kahvaltıya Belediye Başkanı Bekir Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Ergen ve Muhtarlar katıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi’nin değerleriyle buluşmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın bu çerçevede kahvaltı programında Orhangazi’de görev yapan muhtarlarla buluştu. Kahvaltı buluşması muhtarlar günü vesilesiyle gerçekleştirildi. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Orhangazi’nin mahalleleri ile ilgili sorun ve talepler bağlamında fikir alışverişinde bulunuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Muhtarlarımız Orhangazimiz için yaptığımız çalışmalarda en büyük ortaklarımızdır, diyerek sözlerine“ Halkımızla iç içe olan, vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde en yakınlarında bulunabilen yerel yöneticilerimiz kuşkusuz muhtar dostlarımızdır. Bunu yalnızca tespit etmeyip icraatlarıyla, davranışlarıyla görünür hale getiren de Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Cumhurbaşkanımız gerek Başbakanlığı, gerekse Cumhurbaşkanlığı görevi süresince Muhtarlarımızla hep yan yana, omuz omuza olmuştur. Bu kadarlarda kalmayıp Muhtarlarımızın her türlü haklarını iyileştirip kendilerine yakışır hale getirmişlerdir. Şeklinde devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Orhangazimizi daha iyi, daha güzel bir hale getirebilmek için birlikte çalıştığımız muhtarlarımızla buluştuk. Değerli muhtarlarımızla Orhangazimizi konuştuk, mahallelerimizin ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bizler için gerçekten çok yararlı bir toplantı olmuştur. Davetimize icabetlerinden dolayı değerli muhtarlarımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler