Menu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’dan Gazi Meclis’te Yoğun Ziyaret Trafiği

Yazdır / Tarih: 2024-05-29

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi'nin gelişimi ve sorunlarının çözümü için temaslarını sürdürüyor. Başkan Bekir Aydın Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Acar’la birlikte Gazi Meclis'te AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ve Emel Gözükara Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu ve AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol'u ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Orhangazi’nin güncel sorunları ve ilçenin kalkınması için yapılacak projeler hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Aydın, ilçeye verdikleri destek ve gösterdikleri ilgi için milletvekillerine teşekkür ederek, "Orhangazi’miz için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Milletvekillerimizle gerçekleştirdiğimiz bu görüşmeler, ilçemizin geleceği adına büyük önem taşıyor" dedi. Aydın, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, "Kıymetli vekillerimize ilçemize karşı göstermiş oldukları yakın ilgi ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Orhangazi'nin sorunlarının çözümü ve yeni projelerin hayata geçirilmesi noktasında verdikleri destek bizler için çok kıymetli" ifadelerini kullandı.

Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini belirten Bekir Aydın, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek ve Orhangazi'yi daha da geliştirmek için milletvekilleriyle iş birliği içinde çalışmanın önemine dikkat çekti. AK Parti ve MHP Milletvekilleri de Orhangazi’nin kalkınması için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın sözlerinin sonunda, "Orhangazi için durmaksızın çalışıyoruz. Milletvekillerimizle gerçekleştirdiğimiz bu görüşmelerin, ilçemizin geleceği adına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi. Ziyaretler, iş birliğinin güçlenmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi noktasında güzel bir adım olarak değerlendirildi.

Diğer Haberler