Menu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’dan İsmet Büyükataman’a Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2024-05-30

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ı makamında ziyaret etti. Aydın Büyükataman ziyaretini, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu ile birlikte gerçekleştirdi. Görüşmede, Orhangazi’nin güncel meseleleri ve geleceğe yönelik projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

İlçemizin Sorunları ve Çözümleri Konuşuldu

 

Başkan Bekir Aydın, ziyarette ilçenin çeşitli konularını gündeme getirerek, Büyükataman’ın görüş ve önerilerini aldı. Aydın, "Orhangazi’nin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için hep birlikte çalışıyoruz. İlçemizle ilgili sorunları ve projeleri Sn. Büyükataman ile değerlendirme fırsatı bulduk. Kıymetli büyüğümüzün deneyim ve bilgilerinden faydalandık" dedi.

Misafirperverlik İçin Teşekkür

Belediye Başkanı Bekir Aydın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri, Bursa Milletvekilimiz Sn. İsmet Büyükataman’ı, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Gökhan Ulusu ve MHP İlçe Başkanımız Sn. Halil Bozoğlu ile birlikte makamında ziyaret ederek ilçemiz ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunduk. Kıymetli büyüğümüze nazik misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İş Birliği ve Ortak Çalışma Vurgusu

Görüşmenin son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Aydın, ilçe halkının sorunlarını çözmek ve daha yaşanabilir bir Orhangazi oluşturmak için siyasi partilerin iş birliği içinde çalışmasının önemine vurgu yaptı. İsmet Büyükataman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orhangazi’nin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret, olumlu bir atmosferde sona ererken, Başkan Aydın ve beraberindeki heyet, misafirperverliklerinden dolayı Büyükataman’a teşekkür ederek, iş birliğinin devamı temennisiyle ayrıldı.

Diğer Haberler