Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'dan Yeni Emniyet Müdürüne Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2024-07-18

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Ümit Güner'e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aydın’a, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, partilerin ilçe yöneticileri, Orhangazi Ülkü Ocağı Başkanı ve meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Bekir Aydın ve Cumhur İttifakı mensupları, Güner'e yeni görevinde başarılar dileyerek kent hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Aydın, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "İlçemize yeni ataması gerçekleştirilen Emniyet Müdürümüz Ümit Güner'i Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız ve ittifak mensuplarımızla birlikte ziyaret ettik. Kendilerine ilçemize hoş geldiniz diyerek hayırlı olması temennisinde bulunduk. Sayın Ümit Güner’e başarılar diliyorum," dedi.

Ziyaret sırasında, Orhangazi’nin güvenlik ve asayiş konularında yapılacak çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.