Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 127 Nolu Minibüs ve Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Yeni Başkanı Davut Zengin’i ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Kabul Etti

Yazdır / Tarih: 2015-03-05

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 127 Nolu Minibüs ve Küçük Otobüsçüler Kooperatifi yeni Başkanı Davut Zengin’i ve beraberinde ki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını bildiren Başkan Çağlayan, kooperatif heyetine teşekkür etti. Hoş sohbetlerin yer aldığı ziyarette Çağlayan,iade-i ziyaretini Pazartesi günü saat:11:00’da yapacağını bildirdi.. ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını bildiren Başkan Çağlayan, kooperatif heyetine teşekkür etti. Hoş sohbetlerin yer aldığı ziyarette Çağlayan, iade-i ziyaretini Pazartesi günü saat:11:00’da yapacağını bildirdi.