Orhangazi Belediye Meclisi Ek Gündem Toplantisini Gerçeklestirdi

Yazdır / Tarih: 2014-05-07

Orhangazi Belediye Meclisi ek gündem toplantisini gerçeklestirdi. Ek Meclis´e Belediye Baskani Neset Çaglayan´in Ankara´da bir takim görüsmelerde bulunmasindan dolayi Meclis birinci baskan vekili Bekir Aydin baskanlik yapti.

Komisyondan gelen üç raporun onaylandigi mecliste 2014 mali gelir tarifeleri belirlenirken, Muradiye mahallesinde yüzme havuzu olarak planlanan arsadaki degisikliklerde onaylandi. 2013 mali yili kesin hesabinin kalemlere göre dagilimi okunurken meclis üyelerinin tek tek oylayip onaylamasi ile meclisten geçti.

2013 mali yili kesin hesabi 50 milyon 909 bin 36,65 tl olarak kabul edildi. Belde belediyelerinden Orhangazi Belediyesine devrolan hali saha, dügün salonu gibi yerlerin kullanim ücretleri de belirlendi. Hali saha ücretinin saati 50 tl olarak belirlenirken dügün salonu  kira ücreti 250 tl olarak belirlendi. Evlenme cüzdan ücreti ise 100 tl ye çikti.