Menu

Orhangazi Belediye Personeli Hasar Tespit Çalışmaları İçin Afet Bölgesine doğru yola çıktı

Yazdır / Tarih: 2023-02-15

Orhangazi Belediyesi Personelleri Deprem bölgesine hasar tespit çalışması için yola çıktı. Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün talebi üzerine görevlendirilen Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli dün akşam saatlerinde yola çıktı. Gaziantep Bölgesinde hasar tespit çalışması için görevlendirilen personeller Afet bölgesinde depremden sonra hasar gören binalar da hasar tespiti çalışmalarına katılacak.

Orhangazi Belediyesi personellerin, Hikmet Emre Könür İnşaat Mühendisi, Muhammet Çilingir İnşaat Mühendisi ve Abdülhakim Kaymaz Şoför, İsimlerinden oluşuyor. Ekip, dün akşam saatlerinde yola çıktı.  Orhangazi Belediyesi teknik ekibi deprem bölgesinde hasar tespit çalışması yapacak.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Asrın felaketinde hep beraber yaraları saracağız. Diyerek sözlerine“ Deprem bölgesine her gün yardım tırlarımızı gönderiyoruz ve göndermeye de devam edeceğiz. Orada ki yaşamın ne kadar zor şartlarda olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bunun için elimizden gelen tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Deprem bölgesine ayni ve Nakti yardımlarımızın yanı sıra OBAK ekibimizi de gönderdik. Ekibimiz orada vatandaşlarımız için canla başla çalışmalara devam ediyor. Bugün de Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzün talebi üzerine Belediye teknik personelimizi görevlendirdik. Arkadaşlarımız oradaki hasar tespit çalışmalarına katılacak.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Deprem bölgesinde hasar tespit çalışmaları için yola çıkan teknik personelimize ve günlerdir orada mücadele eden arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum.  Asrın felaketinde yaraları sarmak için tüm gücümüzle tüm imkânımızla seferber oluyoruz, Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.“ İfadeleriyle son verdi.

 

Diğer Haberler