Menu

Orhangazi Belediyesi, 500 Ögrenciye Egitim Bursu Vermeye Basladi

Yazdır / Tarih: 2014-12-06

 

  Orhangazi Belediyesi, 2014-2015 Egitim Ögretim sezonunun baslamasi ile birlikte üniversite ögrencilerine yönelik burs sistemini yeniden hayata geçirdi. Egitim dönemi öncesinde çalismalarini baslatan ve ilçe genelinde tam 500 ögrencinin kaydini alan Orhangazi Belediyesi, 500 ögrenciye egitim bursu vermeye basladi. 

            ILK BURSLAR HESAPLARDA

  Orhangazi Belediyesi, çesitli üniversitelerde okuyan 500 üniversite ögrencisi için her ay düzenli olarak 100’er  TL egitim bursu vermeye basladi. Yeni Egitim yilinin baslamasi ile birlikte Orhangazi Belediyesi belirlenen 500 ögrencinin hesabina ilk burslari da geçtigimiz günlerde yatirdi. 

            ÇAGLAYAN;ÖGRENCILERIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

  Belediye Baskani Neset Çaglayan Orhangazi Belediyesi olarak daha önce ilk ve orta ögrenimlerde egitime yönelik çesitli çalismalar yaptiklarini ve egitime bir çok destek sagladiklarini belirterek, yüksek ögrenim konusunda da Orhangazi Meslek  yüksek okulu binasinin Orhangazi’ye kazandirilmasi konusunda çesitli çalismalarimiz olmustu. Buna ilave olarak üniversite ögrencileri için yapilacak olan yurt binasi için arsa tahsisini de bir süre önce meclis karari ile gerçeklestirdik dedi.  

             HIÇ BIR AYRIM YAPMADAN HER ÖGRENCIYE

  Belediye Baskani Neset Çaglayan daha önce uygulanmayan Ögrenci Bursu çalismasini da bir süre önce baslattiklarini belirterek, bu konuda basvurularimizi aldik. Kim olduguna hiçbir sekilde bakmadan, ayrim yapmadan müracaat yapan tüm ögrencilerimize burs uygulamasini baslattik. Ögrencilerimizin egitim hayatina bir miktar da olsa katki koymaktan dolayi mutluyuz. Egitim ögretim dönemi boyunca her ay ögrencilerimizin hesabina burslarini yatiracagiz. Ilk burs taksitlerimizi yatirdik. Üniversite ögrencilerimiz egitim hayatlarini en iyi sekilde sürdürsün, okulunu tamamlasin ülkemize ve ilçemize en güzel hizmetleri versin istiyoruz dedi

Diğer Haberler