ORHANGAZİ BELEDİYESİ AFYON KAMPINDA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-01-18

Orhangazi Belediyesi, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Meclis üyelerinin yanı sıra Belediye Birim Müdürleri’nin de katıldığı Afyon Kampı hafta sonu gerçekleştirildi. Cuma günü başlayan Kamp programında Belediye Başkanı Çağlayan ve Meclis üyeleri çeşitli konularda eğitim programlarına katıldı.

TAKIM OLMAK EĞİTİMİ

Orhangazi Belediyesi’nin Afyon kampının ikinci gününde ise kampa katılanlara Takım Olmak konusunda Mehmet Emin Öztürk tarafından bir eğitim verildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Afyon kampının son derece verimli geçtiğini belirterek, Meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimizle birlikte yorucu bir yılın ardından kamp döneminde hem dinlenme hem de çeşitli konularda eğitim alma şansımız oldu. Bu tür kampların kurumsallaşma noktasında büyük önem taşıdığına inanıyoruz dedi.  Ak Parti Orhangazi İlçe başkanı Mustafa Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü İsmail Özbey’de kampı ziyaret etti.