Menu

ORHANGAZİ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

Yazdır / Tarih: 2021-12-01

Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere bir hibe birde Belediyenin kendi imkânları ile satın aldığı İş makinasını bünyesine kazandırarak araç filosunu genişletti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ İlçemize her geçen gün daha kaliteli ve iyi hizmet sunabilmek adına her türlü girişimlerimiz sonuçlarını vermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız girişimler sonucunda İş makinasının bir tanesini hibe olarak diğerini de satın alarak toplamda 2 Adet İş makinasını Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesine kazandırdık.

İşlerimiz aksamadan daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşacak

Belediyemiz bünyesine kazandırdığımız 2 Adet İş makinası ile hem dış mahallelerimizde hemde şehir merkezimizde işlerimiz daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşacaktır. Kazıcı ve yükleyici tam donanımlı iş makinası ile İlçemize daha iyi hizmet verebilmek adına araç filomuzu her geçen gün geliştiriyor ve genişletiyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü sorunlarını, taleplerini gidermek için gece gündüz çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. 2 Adet marka kazıcı ve yükleyici tam donanımlı İş makinamız İlçemize ve Belediyemize hayırlı olsun” dedi.

Diğer Haberler