ORHANGAZİ BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2022-12-06

Orhangazi Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2.  Birleşimi Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Orhangazi Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2. oturumunda komisyonlardan gelen raporlardan oluşan 9 madde görüşüldü.

Komisyonlardan gelen raporları;

1) Rapor 36- Tahsis Talebi. (Yenisölöz Mahallesi 2 No.lu Sağlık Ocağı) (Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu)

2) Rapor 37- 2023 Yılı Performans Programı. (Plan ve Bütçe Komisyonu)

3) Rapor 38- Ödenek Aktarma. (Plan ve Bütçe Komisyonu)

4) Rapor 39- 2022 Yılı Gelir-Gider Ek Bütçesi. (Plan ve Bütçe Komisyonu)

5) Rapor 40- Taşınmaz Devri. (Toplu Konut İdaresi Başkanlığına) (Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu)

6) Rapor 41- Ruhsat Harç İşlemleri.(Tarım Kredi Paz. ve Marketçilik A.Ş. (Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu)

7) Rapor 42- Afet toplanma alanları plan değişikliği. (İmar Komisyonu)

8) Rapor 43- Orhangazi Arapzade Mahallesi ve Muradiye Mahallesi sınırları içerisindeki Yalova

Yolu istikametinde Bursa Yalova Yolu Caddesinin sağında ve solunda bulunan iki sokağa isim verilmesi. (İmar Komisyonu – Hukuk Komisyonu)

9) Rapor 44-  Orhangazi Arapzade Mahallesi 140 ada 27 parsele ait 1/1000 Ölçekli Orhangazi

Revizyonu Uygulama İmar Planı değişikliği talebi. (İmar Komisyonu)

Raporlar komisyonlardan geldikleri gibi oylanarak kabul edildi.

Orhangazi Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2. birleşimi maddelerin görüşülmesinin ardından 5 Ocak 2023 Perşembe günü saat 14.00’te toplanmak üzere oturuma son verdi.