Menu

ORHANGAZİ BELEDİYESİ, “BELEDİYEM BENİMLE PROJESİ” İLE VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

Yazdır / Tarih: 2017-09-20

Orhangazi Belediyesi, yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü ve sürekli hale getirilecek olan Belediyem Benimle Projesi ile vatandaşların evlerini ziyaret ederek talep ve beklentilerini dinliyor. Orhangazi Belediyesi bünyesinde oluşturulan ve konu ile ilgili eğitimini tamamlamış 6 kişilik özel ekiple yürütülen proje kapsamında ekipler Orhangazi’de hem merkez hem de dış mahallelerde hane ziyareti gerçekleştirip bire bir vatandaşlarla görüşmeler yapıyor.

10 SORUDA TALEPLER DİNLENİYOR

Belediyem Benimle Projesi ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiren ekipler evde yaşayan vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler yapıyor.  Ekipler bir de form doldurup vatandaşlardan gelen talepleri dinliyorlar. 10 sorudan oluşan form içinde sosyal aktiviteler, temizlik işleri, çocuk parkları ve diğer park alanları, Sosyal Belediyecilik çalışmaları, zabıta biriminin çalışmaları, İmar ve Şehircilik planlamaları, Engelli Koordinasyon Merkezi çalışmaları, Evde sağlık ve evde Temizlik hizmetleri ile ilgili çalışmalar, Ak Masalar projesi ve alt yapı, asfalt parke gibi çalışmalar konusunda vatandaşların görüşlerini alıyor.

ANLIK ÇÖZÜMLER ÜRETİLİYOR

Orhangazi Belediyesi Belediyem Projesi ile vatandaşlarla birebir görüşmeler esnasında gelen talep ve istekler doğrultusunda anlık çözümler de üretiyor. Belediyem Benimle Projesi ekipleri alınan tüm sonuçları belediye birimleri aracılığı ile çözüm üretmeye devam ediyor.

3 AYDA 1600 HANE, 6 BİN VATANDAŞLA BİREBİR GÖRÜŞME

Yaklaşık 3 ay önce projeyi hayata geçiren Orhangazi Belediyesi, şu ana kadar 1600 hane ziyareti gerçekleştirildi. Ekipler hane ziyaretleri esnasında 6 bin vatandaşla yüz yüze görüşmeler yapılarak talepleri dinlendi. Belediyem  Benimle Projesi kapsamında Orhangazi’de 80 bin vatandaşa ulaşmayı hedefleyen Orhangazi Belediyesi, bu sayede hem hızlı çözüm üretim yapacak hem de vatandaşların ağırlıklı talepleri öncelik sırasına göre hayata geçirilecek.

ÇAĞLAYAN; VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, şehrin imarı, yeni Orhangazi Projesini hayata geçirirken, önceliğimiz ve en fazla önemsediğimiz konu olan vatandaşlarımıza birebir ulaşıp taleplerini dinliyoruz dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediyem Benim Projesinin vatandaşlarımız tarafından da büyük ilgi gördüğüne vurgu yaparak, son derece olumlu sonuçlar ve geri dönüşümler alıyoruz. Bizler bu şehrin hizmetkarıyız. Vatandaşlarımızın emrindeyiz. Projemiz ile hem şehrin imarı, hem de sosyal belediyecilik vasıtası ile vatandaşlarımıza birebir temas etmiş oluyoruz dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler