Menu

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa Ekiplerinden Hastalara Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2024-05-30

Orhangazi Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi. Beyaz Masa ekiplerinin gerçekleştirdiği ziyarete Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın eşi Kıymet Aydın da katıldı.

Hastalarla Yakın İlgilenildi

Orhangazi Belediyesi, toplumla iç içe olmaya devam ediyor. Beyaz Masa ekipleri, Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavi gören hastalara çiçek hediye ederek Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında hastalarla tek tek ilgilenen ekipler, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ekipler minik hastaları da unutmayarak onlara oyuncak hediye etti. Yatarak tedavi gören vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ekiplere ve Başkan Aydın’a teşekkürlerini gönderdi.

Kıymet Aydın’dan Samimi Mesajlar

Kıymet Aydın, ziyaret esnasında hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Belediye Başkanımız Bekir Aydın, Ankara’da olduğu için gelemedi. Ama bir sonraki ziyarette o da yanınızda olacak. Size selam ve sevgilerimi getirdim. Kendinize iyi bakın ve en kısa zamanda sağlığınıza kavuşun. Biz her zaman yanınızdayız." şeklinde konuştu.

Ziyaretler Devam Edecek

Beyaz Masa ekipleri, hastane ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini belirterek, "Başkanımızın talimatıyla halkımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Hastalarımızın moral ve motivasyonunu yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Onlara çiçek, küçük hastalarımıza da oyuncak sunarak bir nebze de olsa mutlu etmeye çalıştık. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan hastalarımıza ve hastane yönetimine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Orhangazi Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hastane ziyaretleri, hem hastalar hem de hastane personeli tarafından büyük takdir topladı. Bu tür etkinliklerin, toplumsal dayanışmayı ve moral desteğini güçlendirdiği vurgulandı.

Diğer Haberler