Menu

Orhangazi Belediyesi Budanan Ağaç Dallarını İhtiyaç Sahiplerine Dağıtıyor

Yazdır / Tarih: 2023-01-24

Orhangazi Belediyesi budanan ağaç dallarını ücretsiz olarak Orhangazili ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Budama çalışmaları Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Orhangazi Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Orhangazi şehiriçi ve çevresinde gerçekleştirilen budama çalışmalarından elde edilen dalları yakılabilecek hale getirdikten sonra ücretsiz olarak Orhangazi‘de yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Çalışma bundan sonraki aylarda da sürdürülecek.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapılan çalışmayı değerlendiren Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ Orhangazili ihtiyaç sahibi ailelere olan yardımlarımız sürekli devam ediyor. Budama ve diğer yöntemlerle elde ettiğimiz odunları ihtiyacı olan ailelere ulaştırarak, hem israfı engellemiş hem de ailelerimizin yuvalarına ekonomik katkıda bulunmuş oluyoruz.” Diyerek sözlerine “ göreve geldiğimiz günden itibaren Orhangazimizin bütün değerlerini yine Orhangazimiz için kullandık. Bu davranışımızı asla taviz vermeden sürdüreceğiz. İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler