Menu

ORHANGAZİ BELEDİYESİ BURSA’DAKİ BÜYÜK FUARDA STANT AÇTI

Yazdır / Tarih: 2017-05-26

 

 

Orhangazi Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Hemşehri Günleri Erzurum Buluşmalarında stant açtı. Palandöken-Uludağ Buluşması adı altında Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyonun açılışı yapıldı.

Açılışa İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa’nın diğer ilçelerinin belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta Bursa ilçe belediye başkanları adına Belediye Başkanı Neşet Çağlayan konuşma yaptı.

Açılış öncesinde protokol üyelerinin konuşmalarından sonra fuarın açılış kurdelası kesildi. Ardından ise protokol üyeleri fuarda açılan stantları gezdiler. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, stanta gelen misafirleri ağırladı. Orhangazi stantında turşu zeytin, zeytinyağı ve Orhangazi ürünlerinin de tanıtımı yapıldı.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler