Menu

Orhangazi Belediyesi Büyük Bir Ailedir

Yazdır / Tarih: 2023-05-25

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa Ekipleri Belediye çalışanlarını evlerinde ziyaret etti. Büyük Aile düşüncesi çerçevesinde yapılan ziyaretler personel ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Beyaz Masa çalışanları ailelere Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve sevgilerini iletti.  Belediye çalışan ziyaretleri ilerleyen günlerde de devam ettirilecek.

Orhangazi Belediyesi Büyük Aile kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Beyaz Masa ekipleri bu çerçevede Orhangazi Belediyesinde çalışan personel ve ailelerine evlerine giderek ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler Temizlik İşleri personelinden yapılmaya başlandı. Ekipler ailelere Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve sevgilerini sundu.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, biz Orhangazi Belediyesi olarak büyük bir aileyiz, diyerek sözlerine “ göreve geldiğimiz ilk günden itibaren birinci amacımız mesai arkadaşlarımızın var olan sorunlarını gidermek oldu. Bundan sonra da amacımız çalışma arkadaşlarımıza mümkün olan en iyi imkânları sunmak olacak. “Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Beyaz Masa ekiplerimizle mesai arkadaşlarımıza evlerinde ziyaretler gerçekleştirmeye başladık. Bizler ziyaretlerimizi Temizlik İşleri personelimizden başlatmayı uygun gördük. Ziyaretlerimizi inşallah bütün çalışma arkadaşlarımızı kapsayacak şekilde sürdüreceğiz.” ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler