Menu

Orhangazi Belediyesi Çalışanları Kars Sarıkamış'ta Asım’ın Nesli, Asrın Yürüyüşü'nde Programına Katıldı

Yazdır / Tarih: 2015-01-09

Sarıkamış Şehitlerinin 100.yılı nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Asım’ın Nesli, Asrın Yürüyüşü’nde, etkinliği Kars’ın Sarıkamış İlçesinde binlerce insanın katılımı ile gerçekleştirildi. Düzenlenen yürüyüş etkinliğine Orhangazi Belediyesi ve ASEF Orhangazi şubesinin de organizasyonu ile 40 kişilik bir grup katıldı. Orhangazi Belediyesi’nden yaklaşık 20 kişilik grup ile ASEF Orhangazi şube yöneticileri, düzenlenen yürüyüş organizasyonuna Orhangazi’yi temsilen katıldılar.

   Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl büyük bir organizasyon ile gerçekleştirilen Sarıkamış Şehitlerini anma programı gerçekleştirildi. Bu yıl “Asım’ın Nesli, Asrın Yürüyüşü’nde” sloganı ile gerçekleştirilen ve Sarıkamış olayının 100.yılı nedeniyle gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğine Orhangazi Belediyesi’de katıldı.

            ORHANGAZİ’DEN 40 KİŞİLİK GRUP

   Asım’ın Nesli Asrın Yürüyüşü’nde etkinliğine Orhangazi Belediyesi’nin destekleri ile Belediye’den 20 kişilik bir grup ve Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneği (ASEF) üyesi  yaklaşık 20 kişilik grup da katıldı. Hafta sonu Kars’ın Sarıkamış ilçesine giden Orhangazili 40 kişilik grup, Pazar günü gerçekleştirilen Asrın Yürüyüşü programına ellerindeki pankartlar ve Türk bayrakları ile eşlik ettiler. 

Diğer Haberler