Menu

Orhangazi Belediyesi Çalışanlarına “Tütüne Hayır” Dedi

Yazdır / Tarih: 2023-06-01

Orhangazi Belediyesi personeline yönelik, eğitim çalışmalarına devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda çalışanlarına 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü etkinlikleri çerçevesinde seminer verdi. Belediye binasında yapılan seminer İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi sorumlu hekimi Uzman Doktor Ferhat Yıldız tarafından gerçekleştirildi.

Orhangazi Belediyesi personeline verdiği kurum içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor. İnsan Kaynakları Müdürlüğü bu bağlamda Belediye çalışanlarına 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü etkinlikleri vesilesiyle tütün ve tütün ürünlerinin sağlık için etkilerini anlatan bir seminer verdi. Bütün çalışanları içeren seminer İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi sorumlu hekimi Uzman Doktor Ferhat Yıldız tarafından gerçekleştirildi. Personele yönelik eğitim çalışmaları ilerleyen günlerde de devam ettirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, sağlık her şeyin önünde gelir, diyerek sözlerine “ Özellikle sağlık söz konusuysa eğitim ve bilinçli olmak çok önemlidir. Hayat boyu devam etmesi gereken eğitim çalışmalarını bizlerde personelimiz için yapmayı sürdürüyoruz. Elbette ki tütün ve tütün ürünlerinin zararlarını bilmeyenimiz yoktur ama bunları uzman hekimler tarafından personelimize bir daha hatırlatılmasını istedik. “ Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ İlçe Sağlık Müdürümüze ve değerli uzmanlarımıza, eğitimi organize eden mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”  İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler