ORHANGAZİ BELEDİYESİ CAMİLERİ RAMAZAN AYINA HAZIRLIYOR

Yazdır / Tarih: 2023-03-13

Orhangazi Belediyesi Ramazan Ayı öncesinde cami ve cami çevrelerinde ilaçlama çalışması başlattı. Çalışmayı Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştiriyor. Çalışma Orhangazi‘de bulunan bütün camileri kapsayacak.

Orhangazi Belediyesi ara vermeden yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede Ramazan öncesinde bir çalışma başlattı. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada Ramazan Ayı öncesi ilçe genelindeki tüm camiler ve cami çevrelerinde ilaçlama çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışmadan Orhangazi’de bulunan tüm camilerde Ramazan Ayı ibadetlerinin daha rahat bir ortamda yapılması amaçlanıyor. Çalışma sırasında cami çevrelerinde ve Cami içerisinde ilaçlama gerçekleştiriliyor. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında “ Ramazan ayında cami ve cami çevrelerinde yoğunluk çok daha fazla olduğu için Veteriner İşleri müdürlüğümüz ekipleri eliyle ilçe genelindeki tüm camilerimizde kapsamlı bir şekilde ilaçlama çalışması başlattık. Çalışma ilçemiz mahallelerinde bulunan tüm camilerimiz ve çevresinde sürdürülecek.” Diyerek sözlerini “ kısa bir süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız.  Bu sayede vatandaşlarımız ibadetlerini daha rahat bir ortamda yapabilecekler.” Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “şimdiden bütün hemşerilerimizin ramazan aylarını tebrik ediyor, Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadeleriyle son verdi.