Orhangazi Belediyesi Denetimlerini Sürdürüyor

Yazdır / Tarih: 2023-10-09

Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar yerlerinde ve zincir marketlerde denetimlerine aralıksız devam ediyor. Pazartesi günleri kapalı pazar yerinde kurulan pazara yönelik denetimlerini bu hafta da sürdüren ekipler, aynı zamanda zincir marketlerin faaliyetlerini de titizlikle inceliyor.

Vatandaşımız da Esnafımız da Daha Rahat Ortamda Alışveriş Yapacak

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, denetim çalışmalarının amacının vatandaşlarımızın ve esnafımızın daha rahat bir alışveriş ortamına sahip olmalarını sağlamak olduğunu vurguladı. Pazartesi günleri Orhangazi’miz, haftanın en yoğun günlerinden birini yaşıyor. Kapalı pazaryeri ve çevresi atalarımızın dediği gibi iğne atsan yere düşmez. Ayrıca, zincir marketler de yoğun alışveriş yapılan mekânlar arasında bulunuyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda pazartesi günleri kapalı pazar yerinde ve hafta boyunca zincir marketlerde denetimlerini gerçekleştiriyor.

Başkan Aydın, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Çalışmalarımızın ilerleyen haftalarda da süreceğini belirtmek isterim. Pazaryeri esnafımıza ve marketler vasıtasıyla faaliyet gösteren işletmecilerimize tekrar bol kazançlar dilerim."

Ağırlıklı Olarak Aşırı Fiyatlar ve Genel Temizlik Denetleniyor

Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazaryeri ve market denetimleri sırasında aşırı fiyatlar, genel temizlik ve diğer konularda incelemeler yapıyor. Denetimlerin temel amacı, Orhangazi halkının daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak. Vatandaşlar da bu denetimlerin düzenli olarak yapılmasından memnuniyet duyduklarını belirtiyor.  Orhangazi Belediyesi, halkının sağlığı ve güvenliği için çalışmalarına kararlılıkla devam edecek.