Orhangazi Belediyesi, Dis Sagligi Haftasi Nedeniyle Okullarda Ögrencilere Dis Macunu ve Dis Firçasi Dagitti

Yazdır / Tarih: 2014-12-16

Orhangazi Belediyesi tarafindan hazirlanan dis macunu ve firçalar, ilçe genelindeki toplam 5 bin ögrenciye ücretsiz olarak dagitilacak.

ÇAGLAYAN’DAN ÖGRENCILERE DIS SAGLIGI UYARISI

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Orhangazi Belediyesi’nin baslattigi ücretsiz dis macunu ve firçasi kampanyasini dün Örnekköy ilk ve Ortaokulu’ndan baslatti. Esi Zöhre Çaglayan, Meclis üyesi Mehmet Sahin ve beraberindekilerle birlikte sabah saatlerinde Örnekköy ilk ve ortaokuluna giden Çaglayan, burada önce ana sinifi ögrencilerini ziyaret etti. Ögrencilere dis sagligi konusunda tavsiyelerde bulunan Çaglayan dis macunu ve firçalarini da ögrencilere dagitti.

ANA OKULU, 1, 2 VE 3.SINIFLARA

Orhangazi Belediyesi tarafindan baslatilan kampanya dahilinde ilçe genelindeki tüm okullarda toplamda 5 bin ögrenciye dis macunu ve firçasi dagitimi yapildi. Örnekköy ilk ve ortaokulunda baslatilan kampanya dahilinde diger okullarda da tüm ana sinifi, 1,2 ve 3.siniflara dis macunu ve firçasi dagitimi yapilacak.