Orhangazi Belediyesi Diyabetle Yaşam Paneli Düzenledi.

Yazdır / Tarih: 2022-11-16

Orhangazi Belediyesi Sağlık çalışmaları çerçevesinde diyabet ve diyabetle yaşam paneli düzenledi. Panel Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi doktorlarından,  Dâhiliye-İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Şevki Melikoğlu'nun sunumu ile gerçekleştirildi. 16 Kasım Çarşamba günü, Orhangazi Belediyesi nikâh salonunda yapılan panele Belediye Başkanı Bekir Aydın, eşi Kıymet Aydın’la birlikte katılırken çok sayıda Belediye çalışanı ve Vatandaş da iştirak etti.

Orhangazi Belediyesi sağlık alanında çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda Diyabet ve Diyabetle Yaşam paneli düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sağlık İşleri Koordinatörlüğünün organize ettiği panel, Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi doktorlarından uzman Doktor Şevki Melikoğlu tarafından yapıldı. Panelde katılımcılar için Diyabet nedir, kaça ayrılır? Diyabetten korkmalı mıyım, zararları nelerdir? Diyabet tedavi yolları, diyabet cerrahi ile tedavi olabilir mi? Sorularına cevap verildi.