Menu

Orhangazi Belediyesi Dört Koldan Sahada

Yazdır / Tarih: 2023-04-05

Orhangazi Belediyesi baharın gelmesi ve Ramazan ayı vesilesiyle hemşehri ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Bu çerçevede Beyaz Masa ekipleri yüzlerce Orhangazi’liyi ziyaret ederek karanfil sundu. Ziyaretler ilerleyen günlerde de devam ettirilecek.

Orhangazi Belediyesi ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri bu çerçevede baharın gelmesi ve Ramazan ayı dolayısıyla hemşehri ziyaretlerini hızlandırdı. Hasta, yaşlı, engelli ve esnaf vatandaşları ziyaret eden ekipler vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyerek, ziyaret edilen Orhangazililere karanfil sundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada“ Biz bütün Orhangazi olarak Büyük Aileyi oluşturuyoruz. “ Diyerek sözlerine “ Orhangazimiz bütün unsurlarıyla kocaman bir ailedir. Böyle bir ailenin mensubu olmak, böyle bir ailenin teveccühünü kazanmak bizim için çok büyük bir gurur kaynağıdır. Ramazan ayının ve baharın gelmesiyle zaten sürdürdüğümüz hemşehri ziyaretlerimizi yoğunlaştırdık. Vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk.“ Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ Beyaz Masa ekiplerimiz hasta, yaşlı, engelli ve esnaf vatandaşlarımızı ziyaret gerçekleştirdi, sorunlarını dinledi. İnşallah ziyaretlerinizi arttırarak devam ettireceğiz.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler