Menu

Orhangazi Belediyesi Gençlik festivalinde (GaziFest) Gençler Kolpa Grubu ve Rapçi Sept’le Coşacak.

Yazdır / Tarih: 2023-04-29

Orhangazi Belediyesinden Gençlere bahar hediyesi. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede bir gençlik festivali düzenleyecek. Festival (GaziFest) 6 Mayıs Cumartesi Günü Orhangazi İznik Gölü kıyısı Spor tesisleri alanında yapılacak. Festivalde sevilen Grup Kolpa ve Ünlü Rapçi Sept Sahne alacak. Festivale Gençlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Orhangazi Belediyesi gençlere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bu çerçevede Gençlik Festivali düzenleyecek. 6 Mayıs Cumartesi günü İznik gölü kıyısı Spor Tesisleri alanında organize edilecek gençlik festivaline birçok etkinliğin yanı sıra Gençler tarafından sevilen Kolpa Grubu ve ünlü Rapçi Sept gençlerle buluşacak. GaziFest ile ilgili çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

 

Gençler Şimdiden GaziFest için Heyecanlı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın GaziFest ilgili yaptığı açıklamada, Gençler istedi biz gerçekleştiriyoruz, diyerek sözlerine “ henüz havalar yeterince ısınmasa da bahar geldi. Hepiniz baharda bir başka mutlu oluyoruz ama gençlerimiz daha çok heyecanlanıyor. Bizlerde bu nedenle bir gençlik festivali düzenledik. Gençlerimiz bizlerden sevilen sanatçıları getirmemizi istediler biz de, elbette, dedik.“ Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ 6 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek gençlik festivali GaziFest de Gençler tarafından çok sevilen Kolpa grubu ile ünlü Rapçi Sept gençlerimizle buluşacak. Aynı zamanda birçok etkinliğin yer alacağı gençlik festivalimize bütün gençlerimizi bekliyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler