Menu

Orhangazi Belediyesi Göl Sahil Kenarinda Ddüzenleme Çalismalarini Hizlandirdi

Yazdır / Tarih: 2014-05-21

 

        Yaz sezonunun yaklasmasi ile birlikte Orhangazi Belediyesi Göl sahil kenarindaki düzenleme çalismalarini da hizlandirdi. Orhangazi Belediyesinin göl yolu üzerindeki son düzenlemeleri, isiklandirma çalismalari ve diger güzellestirme çalismalarinin yani sira göl bölgesinde çamlik tesisleri, çamlik tesislerinin arkasinda kalan yolda parke çalismasini sürdürüyor.
 
 
      Orhangazispor tesislerine giden yol ile birlikte çamlik arkasindaki yolu parkelendirip otomobiller için park yapabilecekleri yerler olusturan ekipler, çamlik içine araç girislerini de engellemek için piknikçilerin araçlarini birakabilecekleri yeni yerler olusturuluyor.
 
 
       Belediye Baskani Neset Çaglayan göl kenarinin özlenen görüntüsüne kavusmasi, göl sahil seridine daha çok insan gelmesi ve gelen insanlarin da Orhangazi ekonomisine katki sunmasi için düzenlemeler yapiyoruz. Buraya hafta içi yada hafta sonu gelen vatandaslarimizin daha rahat etmeleri için de fiziki iyilestirmeler yapiyoruz. Göl yaz aylarina bambaska bir görüntüsü ile girecek dedi.

Diğer Haberler