Orhangazi Belediyesi Halk Dansları Ekiplerinden Muhteşem Gösteri

Yazdır / Tarih: 2023-03-12

Orhangazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Orhangazi Belediyesi Kafkas Ekibi birçok yörenin halk danslarından örneklerin sergilendiği bir geceye imza attı. Halk dansları gösterileri Orhangazi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Folklor eğitmenleri Mahmut Usta ve İsmail Acar’ın hazırladığı geceye Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz, halk dansları toplulukları üyelerinin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Orhangazi Belediyesi diğer çalışmalarının yanı sıra kültürel çalışmalarını da sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Orhangazi Belediyesi Kafkas Ekibi bu çerçevede muhteşem bir halk dansları gecesi organize etti. Halk dansları ekipleri tüm gruplarıyla birçok yörenin halk dansları oyunlarını sergiledi. Oyuncuların ailelerinin de geniş katılım sağladığı gece Orhangazi Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Gecede oyuncular ailelerine ve Orhangazili izleyicilere gösterilerini sunarken, katılacakları yarışmaların oyun performans sunumlarını da gerçekleştirdi. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın da iştirak ettiği gece eşsiz görüntülerle sona erdi. Orhangazi Belediyesi Halk Dansları Ekipleri ilerleyen günlerde de benzer gösterilerine devam edecek.