Orhangazi Belediyesi Hayata Merhaba Diyen Bebekleri Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2024-03-22

Orhangazi Belediyesi, yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ederek, hayata yeni adım atan minik vatandaşları kutladı. Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın eşi Kıymet Aydın ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, Belediye ekipleri, ailelerin mutluluklarına ortak oldu ve Başkan Aydın'ın selamını ileterek, sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.

Orhangazi'de Yeni Doğan Her Bebek İçin Sevinç Var

Orhangazi Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Belediye ekipleri, ilçede yeni bebekleri olan aileleri evlerinde ziyaret etti. Bu ziyaretler, Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın talimatlarıyla, eşi Kıymet Aydın'ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Ekipler, ziyaretler sırasında ailelere Başkan Aydın'ın selamını ileterek, yeni doğan bebekler için sağlık ve mutluluk temennilerini aktardı.

Belediye ekipleri, kentin çeşitli mahallelerinde yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek, onların sevinçlerine ortak oldu. Ailelerin evlerine giderek, özel anlarını paylaşan ekipler, Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın iyi dileklerini iletti.

Orhangazi Belediyesi, bu tür ziyaretlerle vatandaşların önemli anlarını paylaşmaya ve onlara destek olmaya devam ediyor. Belediye, bu çerçevede çalışmalarını sürdürerek, toplumun her kesimine dokunmayı hedefliyor. Yeni doğan her bebek, Orhangazi Belediyesi için bir sevinç kaynağı ve geleceğe dair umut oluyor.

Ziyaretler, aileler ve belediye arasındaki bağları güçlendirirken, toplumda dayanışma ve birlik duygusunu pekiştiriyor. Orhangazi Belediyesi, bu anlamlı gelenekle, ilçenin küçük vatandaşlarına 'hoş geldin' demeyi sürdürecek.