Orhangazi Belediyesi, İlçe Genelindeki Temizlik İşleriyle Çevreye ve Topluma Katkı Sunuyor

Yazdır / Tarih: 2024-05-14

Orhangazi Belediyesi, ilçe genelindeki dal toplama çalışmalarını sürdürerek çevreye ve vatandaşlara dokunuyor. Belediye temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, mahallelerde yaptığı çalışmalar sonucunda topladıkları dalları yakılabilecek boyuta getirip ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıyor. Bu çalışma sayesinde şehre güzellik katılırken, ihtiyaç sahibi vatandaşlar da yakacak olarak destekleniyor.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu çalışmanın şehre güzellik kattığını ve vatandaşlarla dayanışma bağlamında katkı sunduğunu belirtti. Aydın, ilerleyen günlerde de bu çerçevedeki çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Orhangazi Belediyesi, yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ederek her zaman vatandaşların yanında oluyor. Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri aracılığıyla toplanan dallar, yakılabilecek kadar küçültülerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Bu sayede çevre temizliği ve sosyal yardımlaşma bir arada sağlanarak ilçe genelinde olumlu etkiler ortaya konuluyor. Belediyenin bu tür çevre dostu ve sosyal dayanışma projeleri, halk nezdinde takdirle karşılanıyor.