Menu

Orhangazi Belediyesi, Ilçedeki Tüm Mobese Sistemini Tepeden Tirnaga Yeniliyor

Yazdır / Tarih: 2014-12-10

 

  Orhangazi Belediyesi, ilçedeki tüm mobese sistemini tepeden tirnaga yeniliyor. Orhangazi Belediyesi, Bursa Il Emniyet Müdürlügü Muhabere Elektronik Sube Müdürlügü ile birlikte Orhangazi geneline mobese sistemi kuracak.

            PROJE HAKKINDA BILGI AKTARILDI

  Orhangazi Genelinde ana yol üzerindeki 3 ana kavsak ile birlikte sehrin farkli noktalarinda hayata geçirilecek olan Mobese sistemi ile ilgili olarak Bursa Il Emniyet Müdürlügü Muhabere Elektronik Sube Müdürlügü’nden Bas Polis Ercan Kop, Orhangazi Emniyet Müdürü Ramazan Alici ile birlikte Belediye Baskani Neset Çaglayan’i makaminda ziyaret ederek proje hakkinda bilgilendirme yapti. Bursa Il Emniyet Müdürlügü Muhabere Elektronik Sube Müdürlügü’nden Bas Polis Ercan Kop Orhangazi’de 20 ayri noktaya Bölge Tarama ve Görüntüleme, plaka tanima, hiz ihlali ve kirmizi isik ihlali tarama sistemi kurabileceklerini belirterek, alt yapi çalismalari ile birlikte sistemin 1 ay içinde kurulabilecegini ifade etti.

            ÇAGLAYAN’DAN ONAY

  Belediye Baskani Neset Çaglayan Mobese sistemi ile ilgili bilgilendirme toplantisinda kurulmasi planlanan mobese sistemine onay verirken, alt yapi çalismalarinda sona gelinen bugünlerde bir an önce Mobese Sisteminin alt yapi çalismalarini tamamlamayi hedeflediklerini belirterek, Aralik ayi içinde projelendirme çalismasini yapip, Ocak ayi içinde Mobese sisteminin alt yapisinin tamamlanmasini, kaldirim düzenlemeleri ile birlikte ise kamera sisteminin yerlestirilmesini istedi.

            OCAK AYI IÇINDE TAMAMLANACAK

  Buna göre Orhangazi’de mobese sistemi 20 ayri noktaya kurulacak. Projeye göre 13 ayri noktada Bölge Tarama ve Görüntüleme, 7 noktada ise Plaka Tanima, Hiz ihlali ve kirmizi isik ihlali tarama sistemi olmak üzere toplam 20 noktada Mobese Sistemi kurulacak. Sistem projelendirmesi ve ihalesi aralik ayi içinde tamamlanacak. Çalismalar ise ocak ayi içinde gerçeklestirilecek. 

Diğer Haberler