Menu

ORHANGAZİ BELEDİYESİ İLE TÜRK KIZILAYI ARASINDAKİ PROTOKOL İMZALANDI

Yazdır / Tarih: 2017-08-16

 Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türk  Kızılay’ına ait Yeniköy yolu üzerindeki arsasına karşılık, Orhangazi Belediyesi tarafından şehir merkezinde Santral yolu üzerinde yapılacak olan 4 Katkı Sosyal Tesis binası ile ilgili Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile Türk Kızılay’ı genel başkanı Kerem Kınık arasında protokol imzalandı. 

Türk Kızılay’ına ait Orhangazi Yeniköy yolu üzerinde bulunan arsaya karşılık Orhangazi Belediyesi tarafından Santral Yolu üzerinde bulunan 1700 m2 arsa üzerine inşa edilecek olan 4 katlı Sosyal Tesis, Düğün Salonu ve Türk Kızılay’ı Orhangazi Şube Merkez binasının yer alacağı tesisin yapımı ile ilgili olarak iki kurum arasındaki protokol Ankara’da Türk Kızılay’ı Genel Merkezinde gerçekleşti. Protokol imza töreninde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan,  Türk Kızılay’ı Orhangazi Şube Başkanı Müjdat Gürsoy, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Genel Merkez yöneticileri yer aldı. 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Kerem Kınık imza töreninin ardından basın mensuplarına poz verdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türk Kızılay’ı için Santral Yolu üzerinde 4 kattan oluşacak ve projesi hazırlanan Sosyal Tesis binası inşaatını en kısa sürede başlatacaklarını belirtti. 4 Katlı Sosyal Tesis binasında Şube Hizmet binası, Düğün salonu ve toplantı salonları yer alacak. İlçemize son derece güzel bir sosyal tesis kazandıracağız. İmzaladığımız protokol ilçemiz ve Türk Kızılay’ı için hayırlı olsun dedi.

Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Kerem Kınık ise Orhangazi Belediye başkanı Neşet Çağlayan’ın bu proje ile ilgili olarak çok yakın ilgisinin bulunduğunu belirterek, Orhangazi şubemiz son derece özel bir bina kazanmış olacak. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyor kutluyorum dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler