Yazdır / Tarih: 2014-11-11

Orhangazi Belediyesi Kapali Pazaryeri Girisinde Iki Ayri Noktada Kurdugu Kazanlarda Iki Bin Kisiye Asure Dagitti. Muharrem Ayi nedeniyle hazirlanan ve kazanin üzerine nar taneleri ve hindistan cevizi ile olusturulan Ayyildiz’in yer aldigi asure kazanlarinin basina geçen Belediye Baskani Neset Çaglayan esi Zöhre Çaglayan ile birlikte vatandaslara asure ikraminda bulundu. Ak Parti ilçe baskani Mustafa Kaya, Kadin Kollari Baskani Nesrin Yigit ve Gençlik Kollari Baskani Dogan Terzi’nin de hazir bulundugu asure ikraminda tüm hazir bulunanlar ellerine kepçeleri alarak vatandaslara asure dagitti.

Baskan Çaglayan pazarci esnafini gezdi

Kapali Pazaryeri’nin iki ayri giris kapisinda kurulan kazanlarda dagitilan asurelerin ardindan Belediye baskani Neset Çaglayan, beraberindekilerle birlikte Kapali Pazaryerini gezdi. Vatandaslarla ve esnafla sohbet eden Çaglayan vatandaslari asure ikramina da davet etti. Baskan Çaglayan yolda karsilastigi vatandaslardan gelen talep ve istekleri de dinledi.