Orhangazi Belediyesi Kapalı Pazaryeri Yenileniyor

Yazdır / Tarih: 2024-07-22

Orhangazi Belediyesi, yaklaşık 15 yıldır hizmet veren kapalı pazaryerini baştan aşağı yenilemek için çalışmalara başladı. Belediye ekipleri, bir ay içerisinde tamamlanması planlanan bu tadilat sürecinde, pazaryerini en küçük ayrıntısına kadar dikkatle yenileyecek.

Tadilat süresince pazar, mevcut kapalı pazaryerinin arkasında bulunan Cami Sokak ve İbrahim Çavuş Sokak üzerinde kurulacak. Belediye ekipleri, geçici pazar yerinde vatandaşların rahat alışveriş yapabilmesi için tüm önlemleri aldı.

Çalışma Titizlikle Gerçekleştirilecek

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kapalı pazar yerimiz yaklaşık 15 yıldır hemşehrilerimize hizmet vermektedir. Bu süre içerisinde kullanımından kaynaklı eskime ve bozulmalar olmuştur. Bizler de kapalı pazar yerimizi daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için yeniliyoruz. Çalışma titizlikle gerçekleştirilecek. Yenileme sırasında pazar Cami Sokak ve İbrahim Çavuş Sokak’ta kurulacak. Geçici pazar yerinde gerekli bütün önlemleri aldık. Her şey Orhangazi için. Hemşehrilerime anlayışlarından ötürü teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Kapalı Pazaryeri Daha Modern Hale Gelecek

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından kapalı pazaryeri, modernize edilmiş haliyle yeniden hizmete açılacak. Bu süreçte vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına belediye tüm tedbirleri aldı. Yenilenen pazaryeri, Orhangazi halkına daha konforlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sunmayı hedefliyor.

Tadilat süresince pazaryerinin geçici olarak taşınacağı Cami Sokak ve İbrahim Çavuş Sokak'ta da düzenlemeler yapılarak, alışverişin sorunsuz bir şekilde devam etmesi sağlanacak. Belediye ekipleri, bu geçici düzenlemede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlamalar yaparak, olası sıkıntıların önüne geçmek için titizlikle çalışıyor.

Orhangazi Belediyesi yetkilileri, yenileme çalışmaları tamamlandığında, kapalı pazaryerinin daha modern, daha işlevsel ve daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirti. Tüm bu çabalar Orhangazi halkının daha iyi hizmet alabilmesi için yürütülüyor. Çalışmaların vatandaşların anlayış ve desteğiyle en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.