Menu

Orhangazi Belediyesi Kara Hazır

Yazdır / Tarih: 2023-01-31

Orhangazi Belediyesi uzun zamandır görülmeyen kar yağışına hazır. Kentin yüksek kesimlerinde yağmaya başlayan karın ilerleyen saatler ve günlerde şehir içinde de yağması bekleniyor. Orhangazi Belediyesi bütün ekipleri, malzeme ve donanımıyla kent genelinde muhtemel kar yağışına ve buzlanmaya karşı hazır.

 

Orhangazi Belediyesi yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da Orhangazililere hizmet etmek için hazır durumda. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda şehrin yüksek kesimlerinde yağmaya başlayan kar yağışının,  muhtemelen yoğunlaşacağı tahminlerine dayanarak bütün ekip ve imkânlarıyla kar yağışına hazırlandı. Orhangazi Belediyesi gerekli tuz, kum ve ekip ve ekipmanı hazır durumda tutuyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada, heyecanla soğuk karın Orhangazi’mizi sıcak örtüsü altına almasını bekliyoruz, diyerek sözlerine “ bütün yurtta olduğu gibi Orhangazi’mizde de hava sıcaklığı mevsim normallerinin çok üzerinde gerçekleşti. Doğal olarak da bugüne kadar kar yağışı göremedik. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığımız bilgilere göre kentimizin yüksek kesimlerinde görülmeye başlayan kar yağışını, ilerleyen saat ve günlerde bütün kent genelinde bekliyoruz. Bizler kar yağışını çile, uğraşılması gerekilen dert olarak görmüyoruz. Bizler kar yağışını bereket olarak, nimet olarak görüyoruz.” Şeklinde devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, açıklamasına “ Orhangazi Belediyesi olarak muhtemel kar yağışına bütün personelimizle, bütün ekip ve ekipmanımızda hazırız. Heyecanla Orhangazi’mizin beyaz örtüsüne bürünmesini bekliyoruz.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler