ORHANGAZİ BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Yazdır / Tarih: 2022-11-02

Orhangazi Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında meclis salonunda gerçekleşti. Orhangazi Belediyesi Kasım ayı toplantısında 1 gündem 1 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Orhangazi Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının ilk gündem maddesi olan Bursa Yalova Yolu Caddesinin sağında ve solunda bulunan iki sokağın isim verilmesi İmar ve Hukuk Komisyonuna havale edildi. Kasım ayı ek gündem maddesi olan Mülkiyeti Orhangazi Belediyesine ait Mahmudiye Mahallesinde bulunan taşınmazların 5393 sayılı Belediye kanununu 18. Maddesinin (e) bendine istinaden 10 yıl süre ile kiraya verilmesi Plan ve Bütçe ile Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Orhangazi Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısı sonra meclis üyelerinin dilek ve temennileri ile son buldu.