Menu

Orhangazi Belediyesi, Kent Konseyi Için Kapali Pazaryeri’nde Belediyeye ait 4 Ayri Ofiste Düzenleme Çalismasi Yaparak Kent Konseyi’ne Tahsis Etti

Yazdır / Tarih: 2014-11-11

 

  Orhangazi Belediyesi, Kent Konseyi için Kapali Pazaryeri’nde Belediyeye ait 4 ayri ofiste düzenleme çalismasi yaparak Kent Konseyi’ne tahsis etti. Yeni Olusumu tamamlanan ve Baskanligina Hüseyin Burak’in seçildigi, genel sekreterligini ise Cem Alpay’in yaptigi Kent Konseyi için Kapali Pazaryeri’nde hazirlanan ofislerden biri Kent Konseyi Genel Sekreterligi olacak.  Bir diger ofis ise Kent Konseyi bünyesinde çalismalarini yapacak olan Çalisma Gruplarina tahsis edilecek. Bir ofis ise toplanti salonu olarak dizayn edilecek.

            Baskan Çaglayan çalismalari inceledi

  Belediyeye ait ofislerde yeni düzenlemeler yapildiktan sonra hizmete girecek olan Kent Konseyi’nin yeni yerinde inceleme yapan Baskan Neset Çaglayan çalismalar hakkinda bilgi aldi. Ak Parti ilçe baskani Mustafa Kaya ve diger çalisma arkadaslari ile birlikte Kent Konseyi ofislerinin kent Konseyi bünyesinde kurulacak bir çok çalisma grubuna hizmet verecegini belirten Neset Çaglayan, Kent Konseyi sanattan, spora, panellerden, kadin ve gençlik çalisma gruplarina kadar bir çok çalismayi bünyesinde bulunduracak. Bu çalisma gruplarinin daha rahat bir ortamda çalismasi için elimizden geleni yapiyoruz dedi. Çaglayan yeni Kent Konseyi merkezinin açilisinin da 17 Kasim Pazartesi günü yapilacagini söyledi. 

Diğer Haberler