Orhangazi Belediyesi Kenti EMİTT Fuarı’nda Tanıtıyor

Yazdır / Tarih: 2024-02-07

Orhangazi Belediyesi her yıl düzenlenen EMITT Fuarı'nda Orhangazi'nin değerlerini tanıtarak kentin turistik cazibesine katkı sağlıyor. Bu yıl 27. kez düzenlenen EMITT 2024 Turizm Fuarı, 6 Şubat tarihinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. Belediye Başkanı Bekir Aydın kentin değerlerini her fırsatta tanıtacaklarını belirtti.

Orhangazi‘nin Değerleri Büyük İlgiyle Karşılandı

Orhangazi'nin tanıtımında öne çıkan değerler arasında zeytin, zeytinyağı ve coğrafi işaretli Gedelek turşusu bulunuyor. Belediye Fuar ziyaretçilerine bu lezzetleri tattırarak Orhangazi'nin zengin değerlerine dikkat çekiyor. Fuarda Orhangazi Belediyesi Standını çok sayıda katılımcı ziyaret etti. Ziyaretçiler Orhangazi‘nin değerlerini beğendiklerini belirtti.  EMITT Fuarı, turizm sektörünün önemli bir buluşma noktası olarak biliniyor. Orhangazi Belediyesi bu platformda kentin güzelliklerini ve lezzetlerini geniş bir kitleye tanıtmak için çaba gösteriyor.

Orhangazi Belediyesi'nin bu fuara katılımı, kentin turistik potansiyelini ve çekiciliğini daha geniş bir kitleye duyurmak için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Zeytin, zeytinyağı ve coğrafi işaretli Gedelek turşusu gibi yerel ürünler her fırsatta tanıtılmaya devam edilecek. Belediyenin bu çabaları, kentin turizm potansiyelini daha geniş bir kitleye ulaştırmada etkili oluyor.