Orhangazi Belediyesi Makine Parkını Geliştiriyor.

Yazdır / Tarih: 2022-12-15

Orhangazi Belediyesi Orhangazililere daha iyi hizmet verebilmek için makine parkını geliştiriyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede edindiği kazıyıcı yükleyici iş makinesini makine parkına kattı. Orhangazi Belediyesi alt yapıya yönelik hizmet çalışmalarını daha iyi sürdürebilmek için makine parkının zenginleştiriyor. Orhangazi Belediyesi bu kapsamda edinilen kazıyıcı yükleyici iş makinasını makine parkına ekledi. Makine parkında yapılan makine artışının sonucunda altyapı hizmetleri daha verimli şekilde gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Bekir Aydın kazıcı yükleyici iş makinesinin Orhangazi Belediyesine kazandırılması dolayısıyla yaptığı açıklamada  “göreve başladığımız andan itibaren çok da fazla olmayan imkânlarımızla Orhangazimizin, hemşehrilerimizin bütün ihtiyaçlarına yetişmeye çalışıyoruz. Belediyecilik dendiğinde elbette ki akla gelen ilk konulardan birisi de altyapıdır. Bizlerde bu konuda kapasitemizi artırmaya çalışıyoruz.” Diyerek sözlerine “ Bu kapsamda bir adet kazıcı yükleyici iş makinasını makine parkımıza kattık. İnşallah makine parkımızın daha da gelişmesi ile hemşerilerimize hizmet kalitemizi üst düzeye çıkartacağız.” ifadeleriyle son verdi.