Menu

Orhangazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Personelinden Duyarlı Davranış

Yazdır / Tarih: 2022-11-02

Orhangazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli mavi kapak biriktirerek hem çevreye, hemde engelli vatandaşlara katkıda bulundu. Biriktirilen Mavi kapaklar Ortopedik engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye olarak geri dönecek.

Orhangazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli, çevre için don derece zararlı plastik şişeleri biriktirerek hem çevre için, hem de ortopedik engelli vatandaşlar adına duyarlılık gösterdi. Orhangazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü personelinin biriktirdiği plastik şişeler, geri dönüşüm kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan sıfır atık ünitelerine atıldı. Plastik şişelerden elde edilen mavi kapaklar ise, Orhangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Emrullah Akçaya teslim edildi. Mavi kapaklar ortopedik engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye alımında kullanılacak.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, çevre koruma, yardımlaşma duygusu ve duyarlı insanlar gerçekten güzel bir üçlü oluşturuyor, diyerek sözlerine “ Zaman zaman kullandığım ve çok sevdiğim bir Afrika atasözü vardır, Bu dünya bize atalarımızdan miras kalmadı, biz onu çocuklarımızdan ödünç aldık. Ayrıca yardımlaşma, dayanışma asil Türk toplumunun en belirleyici özelliklerinden birisidir. Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli İki durumu birleştirerek gerçekten çok güzel bir işe imza attı. Plastik işi biriktirme çalışmaları sonrasında hem doğa için çok zararlı olan plastik şişeleri geri dönüşüme gönderdiler, hem de mavi kapaklarla ortopedik engelli vatandaşlarımız için tekerlekli sandalye imkânı ortaya koydular.“ İfadeleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ evet bu gerçekten çok duyarlı bir davranıştır. Bu duyarlı davranışı gösteren başta Mali İşler Müdürümüz Mustafa Çolak olmak üzere bütün mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler