ORHANGAZİ BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2023-05-04

Orhangazi Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantı Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Mayıs ayı meclis toplantısında 2 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Orhangazi Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. İki maddeyle gerçekleşen meclis toplantısının ilk gündem maddesi 2022 yılı Bütçe Kesin Hesabı oldu. Madde Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.Gündemin ikinci ve son maddesi olarak Kardeş Şehir Ruen Belediyesinin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere meclis üyesi görevlendirilmesi oylandı. Orhangazi Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı meclis üyelerinin dilek ve temennileri ile son buldu.