ORHANGAZİ BELEDİYESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazdır / Tarih: 2023-01-10

Orhangazi Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısının 2. Birleşimi, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Belediye meclis salonunda yapıldı. Ocak ayı meclis toplantısının 2. Birleşiminde komisyonlardan gelen 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Orhangazi belediyesi Ocak ayı Belediye meclis toplantısının 2. birleşimini gerçekleştirdi. Ocak ayı meclis toplantısının 2. Birleşiminde komisyonlardan gelen dört madde oylanarak kabul edildi. Birinci gündem maddesi, Mahmudiye Mahallesinde bulunan ve Mülkiyeti Orhangazi Belediyesinde olan cevizlik ve tarla vasfındaki yerlerin tarımsal faaliyette kullanmak üzere açık ihale ile 10 yıllığına kiraya verilmesi Plan ve Bütçe ile Hukuk Komisyonundan geldiği gibi oylanarak kabul edildi. İkinci gündem maddesi, Arapzade mahallesinde bulunan taşınmazların çekme mesafelerinin düzenlenmesine yönelik 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği İmar komisyonundan gönderildiği gibi oynandı. Madde Oynama sonucunda kabul edildi. Üçüncü madde Ek Bütçe Plan ve Bütçe komisyonundan geldiği şekilde oynanıp kabul edilirken,  dördüncü madde olan Çeltikçi Mahallesi Ceza İnfaz kurumu 1/1000 ölçekli uygulama imar planların Bakanlıkça yapılması karar verilmiş olduğu gerekçesiyle, İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne iadesi İmar komisyonundan geldiği gibi oylandı. Madde Oylama sonucunda kabul edildi.